Columns | Varkens in Nood

Columns

13 juni 2017 13:32

In vergelijking met Silicon Valley ligt Nederland ver achter op het gebied van vleesvervangers, diervriendelijkheid en milieuvriendelijkheid. Hans Baaij, directeur van de stichtingen Varkens in Nood en Dier&Recht, maakt zich zorgen.

Lees verder...

31 januari 2017 12:09

Zei hij het echt? Ja, hij zei het echt. In de krant van donderdag nam staatssecretaris van Landbouw Martijn van Dam in een interview een voorschot op de ‘Voedseltop’ die later die dag zou plaatsvinden in Den Haag.

Lees verder...

Breinvoedsel
3 november 2016 17:02

Moeten we allemaal veganist worden om de wereld te redden van extreme klimaatverandering en andere milieurampen? Nee, maar het scheelt wel. En er is een menu waarmee we de wereld wél kunnen redden.

Lees verder...

Veganchallenge
24 oktober 2016 18:42

De vee-industrie heeft varkens gereduceerd tot ronde, roze dingen op pootjes, die geen ander doel op aarde hebben dan zo rap mogelijk in een rollade te veranderen. Een groot onrecht, want deze dieren zijn veel meer dan toekomstige stukken vlees. In een serie van zes delen laten we zien waarom. Vandaag: varkens zijn net kleine kinderen.

Lees verder...

biggen in een weiland
19 oktober 2016 12:40

De vee-industrie heeft varkens gereduceerd tot ronde, roze dingen op pootjes, die geen ander doel op aarde hebben dan zo rap mogelijk in een rollade te veranderen. Een groot onrecht, want deze dieren zijn veel meer dan een toekomstig stuk vlees. In serie van zes laten we zien waarom. Vandaag: varkens zijn redders in nood.

Lees verder...

Varken die zwemt
Varkensinnood.nl
ANBI logo

© Copyright 2017 Varkens in Nood