Giel Beelen

Giel Beelen haalt fanatiek zijn neus op

Radio-dj en zelfverklaard varkensliefhebber Giel Beelen haalde deze zomer als een van de eerste BN’ers publiekelijk zijn neus op voor vlees uit varkensfabrieken. En aan de fanatieke manier waarop hij dat doet, kun je zien dat hij het meent ook.

Net als zijn collega-dierenvrienden Joanna Lumley, Stephen Fry en Sting eerder deden in Engeland, zwengelde Giel met zijn foto in Nederland een #turnyournoseup-campagne aan. Hierin vragen we aan supermarktklanten om voor eens en altijd te besluiten geen vlees uit varkensfabrieken meer te kopen. Wie zin heeft, kan die beslissing kracht bij zetten met het maken en verspreiden van een selfie met opgetrokken neus.

Inmiddels hebben honderden mensen het goede voorbeeld van Giel gevolgd, en zo’n gedurfd zelfportret geüpload op onze website. Vele duizenden anderen zetten hun handtekening, waarmee ze kenbaar maken dat ze willen dat varkensfabrieken hun deuren sluiten.

Doe ook mee! Teken tegen de intensieve varkenshouderij. En kies, de volgende keer dat je in de supermarkt staat, lekker biologisch of vleesloos. Jij hebt de macht een einde te maken aan varkensleed. Zo simpel is het.

31.305 mensen hebben hun neus al opgehaald!

0
30.000

Ja, ik teken ook tegen varkensfabrieken!

Yvonne Kroonenberg, Miryanna van Reeden en Maryam Hassouni laten duidelijk zien dat ze hun neus ophalen voor varkensfabrieken, zoals Britse dierenvrienden Stephen Fry, Sting en Moby dat eerder al deden.

Doe ook mee met onze campagne. Teken nu tegen die ellendige varkensfabrieken en kies, de volgende keer dat je in de supermarkt staat, lekker biologisch.

Deze campagne is afgelopen. Het is helaas niet meer mogelijk een selfie te uploaden op onze website.

Heb je de campagne gemist en wil je alsnog laten zien dat jij je neus ophaalt voor varkensfabrieken? Plaats dan een selfie op social media met de hashtag #turnyournoseup.

Meer doen voor de varkens?

Word donateur

Varkensinnood.nl
ANBI logo

© Copyright 2017 Varkens in Nood