Plaats hier je bestelling

Persoonsgegevens

Varkens in Nood gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens, wij verstrekken deze niet aan derden. Wanneer je je telefoonnummer hebt ingevuld, kan het zijn dat we je telefonisch benaderen met de vraag ons verder te steunen. Als je dit niet op prijs stelt, stuur ons dan een e-mail op info@varkensinnood.nl.

iDEAL
Machtiging
Overmaken

Maak het bedrag over op
rekeningnummer NL49 TRIO 0212 1888 87
o.v.v. Verjaardagskalender en je naam.

Bestel de verjaardagskalender van Varkens in Nood!

Bij Varkens in Nood zien we het liefst het hele jaar door alleen maar gezonde en gelukkige varkens. Dat is waar wij voor strijden. Helaas hebben varkens in de vee-industrie allesbehalve een gezond en gelukkig leven. Daarom blijven wij aandacht vragen voor het dierenleed en de misstanden in de vleessector. Wil je ook iets doen voor de varkens? Bestel onze verjaardagskalender!

Blije varkens
Zie jij ook graag het hele jaar door blije varkens? Dat kan! Voor een bijdrage van minimaal vijf euro bestel je de splinternieuwe verjaardagskalender van Varkens in Nood. Deze vrolijke kalender bevat uitsluitend foto's van varkens met een heerlijk leven, bovendien krijg je iedere maand een interessant weetje over onze wroetende vrienden. Zo lees je hoe varkens met elkaar communiceren en waarom ze zo verzot zijn op modderbaden.

Steun de strijd
Bestel de kalender voor thuis aan de muur, of geef hem cadeau aan vrienden en familie. De opbrengsten komen volledig ten goede aan onze campagnes voor het verbeteren van de leefomstandigheden van alle varkens!

Milieuverantwoord
De kalenders zijn gemaakt van gerecycled papier en gedrukt met milieuverantwoorde druktechnieken. 

Elke maand genieten van een vrolijke varkensfoto? Bestel nu!

Varkensinnood.nl
ANBI logo

© Copyright 2017 Varkens in Nood