Kunstveiling voor Varkens in Nood

Het schilderij Onschuld van Tony Blomme
‘Onschuld’ van Tony Blomme is verkocht!

UPDATE: VERKOCHT!
Na twee eerdere succesvolle veilingen mogen we dit jaar het schilderij ‘Onschuld’ van Tony Blomme veilen. Een fantastische gift: de kunstenaar doneert de volledige opbrengst aan Varkens in Nood!

De kunstenaar

Tony Blomme wordt sterk geïnspireerd door kunstenaars die hun onderwerp op een realistische manier benaderen. Zijn stijl ontwikkelde zich van het magisch realisme naar het hyperrealisme. Tegenwoordig is Blomme in de ban van het fotorealisme. Hij is een groot liefhebber van stedelijke landschappen en deelt de sfeer van een bepaalde plek graag met zijn publiek. Zijn werken hangen in verschillende galeries in België en andere landen. Bekijk hier meer werk van de kunstenaar.

Normaal gesproken schildert Tony Blomme geen dieren, maar dit varkensschilderij heeft hij met veel plezier gemaakt. Tony heeft veel sympathie voor de doelstellingen van Varkens in Nood, hij hoopt dat wij met zijn werk een mooi bedrag ophalen voor de varkens.

De veiling

Wij zijn dan ook heel trots en dankbaar dat we het prachtige schilderij ‘Onschuld’ van Tony Blomme mogen veilen. Het werk (olieverf op paneel) meet 80 bij 80 cm en heeft een smalle, zwarte lijst.

Op basis van de reguliere tarieven voor het werk van Blomme is de minimumprijs voor dit werk vastgesteld op 750 euro.

Je kunt tot 1 februari bieden op het schilderij via het onderstaande formulier. Voor het einde van de veiling informeren we alle bieders over het hoogste bod, zo krijgen alle geïnteresseerden nog een kans om hun bod aan te passen.

Doe een bod!

Op dit moment is de hoogste bieding € 1.350.

Deze veiling is gesloten.
Deel deze pagina