Kunstveiling bij Varkens in Nood

Wil jij zowel iets goeds doen, als een mooi kunstwerk aan de muur hangen? Dan is deze kunstveiling perfect voor jou. Wij mogen twee prachtige varkensschilderijen van Marie-Hélène Stokkink veilen.

Marie-Hélène is een kunstenares die jarenlang in Frankrijk woonde en werkte. Ze trad daar zelfs toe tot het prestigieuze Société Française de l'Aquarelle. Een van haar grootste liefdes in haar kunst is het schilderen van dieren. Marie-Hélène schildert de dieren op gelijke hoogte, zodat ze in al hun intelligentie, emotie en gevoel tot leven komen op het doek.

We zijn daarom ook heel blij dat we twee prachtige schilderijen (zie hierboven) van haar mogen veilen, waarvan de opbrengst volledig naar Varkens in Nood gaat. 

Hoe werkt dit: bied via onderstaand formulier op één (vermeld de titel van het schilderij) of beide schilderijen, voor 13 januari.

Belangrijk hierbij is te weten dat op Varkens in vrijheid in de Provence tot nu toe 1.000 euro is geboden; voor Blije varkensdag ligt het hoogste bod op 850 euro.

We houden elke bieder op de hoogte van de stand van zaken en zullen voor het einde van de veiling nog eens communiceren wat het hoogste bod is, zodat bieders die daar overheen willen gaan, die mogelijkheid hebben.

Bekijk hier de website van de kunstenares

Doe je bod hieronder!

Deze veiling is gesloten.
Deel deze pagina

Oh nee, een pop-up!

Geloof ons, wij houden er ook niet van.
Maar als zelfstandige stichting zijn we volledig afhankelijk van particuliere donaties.

Dertien miljoen varkens in de intensieve veehouderij hebben jouw hulp nodig.

Ja, ik help de varkens

Nee, bedankt (ik ben al donateur)