Kunstveiling bij Varkens in Nood

Zalig nietsdoen
Het varkensschilderij 'Zalig nietsdoen' (olieverf op doek) van Rose-Marie Willems. Het schilderij is 90 bij 60 cm en 1,5 cm dik.

Wil jij iets goeds doen voor de varkens, én een mooi kunstwerk aan de muur hangen? Dan is deze kunstveiling perfect voor jou. Wij mogen namelijk een prachtig varkensschilderij van Rose-Marie Willems veilen en de opbrengst is voor Varkens in Nood.

De artiest

Rose-Marie stelt zich voor: "Twintig jaar geleden volgde ik de opleiding 'tekenen en schilderen in aquarel en olieverf' aan de kunstacademie. Ik schilder veel portretten, maar voel me vooral verbonden met de natuur. Dieren zijn voor mij een belangrijk onderdeel van de natuur, en een bron van vreugde en liefde. Ik zie dieren als waardige persoonlijkheden met gevoelens en behoeften, en ik vind het heerlijk om te zien hoe ze met volle overgave kunnen genieten van eenvoudige dingen. Ik krijg altijd een glimlach op mijn gezicht als ik zie dat dieren het goed hebben. Met dit schilderij hoop ik mensen een goed gevoel te geven als ze ernaar kijken, en tegelijkertijd een bijdrage te leveren aan het welzijn van varkens."

De veiling

Varkens in Nood is heel dankbaar dat we het prachtige schilderij Zalig nietsdoen (olieverf op doek) van Rose-Marie mogen veilen. Het schilderij is 90 bij 60 cm en 1,5 cm dik. De opbrengst gaat volledig naar Varkens in Nood.

Op basis van de reguliere tarieven voor haar werk, heeft Rose-Marie de minimumprijs voor dit werk vastgesteld op 650 euro.

Hoe werkt deze veiling? Je kunt tot 1 februari bieden op het schilderij via het onderstaand formulier. We houden elke bieder op de hoogte van de stand van zaken. Voor het einde van de veiling informeren we alle bieders over het hoogste bod, zo krijgen alle geïnteresseerden nog een laatste kans om hun bod aan te passen.

Bekijk hier meer werk van de kunstenares. Tot 31 maart exposeert Rose-Marie in Galerie De Pauw in Knokke, België (Zeedijk 690). De galerie is geopend op zaterdag en zondag.

Doe een bod!

Deel deze pagina

Oh nee, een pop-up!

Geloof ons, wij houden er ook niet van.
Maar als zelfstandige stichting zijn we volledig afhankelijk van particuliere donaties.

Dertien miljoen varkens in de intensieve veehouderij hebben jouw hulp nodig.

Ja, ik help de varkens

Nee, bedankt (ik ben al donateur)