Vlekkie in 't Swieneparredies | Varkens in Nood

Vlekkie in 't Swieneparredies

Vlekkie

Vlekkie, het geredde varken, leeft in een varkensparadijs

Vier jaar lang zat Vlekkie helemaal alleen in een hok op de kinderboerderij in Amsterdam. Omdat het hok te klein werd en niemand Vlekkie wilde overnemen, dreigde ze geslacht te worden. Wij kwamen in actie en zorgde ervoor dat Vlekkie naar 't Swieneparredies mocht. Dankzij de vele donateurs van Varkens in Nood kunnen we het verblijf van Vlekkie sponsoren. En kijk haar nu eens genieten.

Vaak vragen mensen hoe het met Vlekkie gaat, daarom plaatsen vanaf nu elke maand een video-update over Vlekkie. Wil je geen video missen? Abonneer je dan op ons YouTube kanaal!


7 september 2017 17:03

Vlekkie en Redmond wonen in Nieuw-Scheemda en vermaken zich er kostelijk. Hoe kan het ook anders? Het heet niet voor niets ’t Swieneparredies!  

Lees verder...

Vlekkie en Redmond
3 mei 2017 15:28

't Swieneparredies is weer geopend voor bezoek. Neem ook eens een kijkje!

Lees verder...

20 januari 2017 14:55

Als Vlekkie verneemt dat er appeltjes worden uitgedeeld, loopt hij linea recta naar de emmer. Of nou ja, met een kleine omweg. Maar hij komt er, en smult heerlijk!

Lees verder...

Smullen maar!
20 december 2016 10:38

Op een mooie herfstdag krijgen Vlekkie en zijn vrienden bezoek van Dirk, een van de zorgmedewerkers van 't Swieneparredies. Het brood dat hij uitdeelt, valt uiteraard goed in de smaak!

Lees verder...

22 september 2016 17:31

De mensen van 't Swieneparredies waren nieuwsgierig: zouden Vlekkie en zijn beste vriend Redmond eigenlijk nog een beetje kunnen ruiken met die snuiten van ze?

Lees verder...

Vlekkie en Redmond zoeken de schat
Varkensinnood.nl
ANBI logo

© Copyright 2017 Varkens in Nood