Nieuwsartikelen | Varkens in Nood

Nieuwsartikelen

24 maart 2017 17:21

Er is grote ophef ontstaan over de mishandeling van varkens in een Belgische slachterij. De Nederlandse vleessector spreekt sussende woorden: zoiets zou in Nederland nooit gebeuren. Gelet op alle schandalen in de vleessector lijkt dit onwaarschijnlijk. Daarom roepen wij mensen die werken in een slachthuis of daar gewerkt hebben op om misstanden bij ons te melden.

Lees verder...

varkens in slachthuis
23 maart 2017 10:32

Dierenrechtenorganisatie Animal Rights filmde een maand lang undercover in het grootste varkensslachthuis van België. Onvoorstelbaar dierenleed en frauduleuze praktijken werden op camera vastgelegd.

Lees verder...

21 maart 2017 10:51

Een zwangere zeug heeft de natuurlijke behoefte een nest te maken voor haar biggetjes, maar dat is in de vee-industrie onmogelijk. Daarom startten wij in november een actie om zeugen en hun biggetjes jute zakken te kunnen geven.

Lees verder...

16 maart 2017 14:02

Dat het in een varkensstal niet naar viooltjes ruikt, dat is voor de dames van Boer zoekt Vrouw-kandidaat David wel duidelijk. Ze maken grapjes over de geur, maar om te lachen is het zeker niet.

Lees verder...

Boer zoekt Vrouw
16 maart 2017 10:30

Zo kan het dus ook. Bij De Groene Varkens in Loon komt iedere week een steeds wisselende groep kinderen, door henzelf ingezameld groente- en fruitafval brengen naar de dieren.

Lees verder...

Varkensinnood.nl
ANBI logo

© Copyright 2016 Varkens in Nood