Nieuwsartikelen

13 december 2018 12:28

Niet al onze activiteiten voor varkens zijn duidelijk waarneembaar voor het publiek. Dat hoeft ook niet altijd, want soms bereiken we meer achter de schermen. Die aanpak vereist meestal wel enig geduld.

Lees verder...

10 december 2018 17:15

Animal Rights bracht vorige week schokkende undercoverbeelden  naar buiten van dierenmishandeling bij twee varkenshouderijen. De beelden zorgden voor de nodig ophef op sociale media. Er was veel discussie en boosheid over de keuringsinstantie van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit.

Lees verder...

7 december 2018 14:54

Ben je ook zo benieuwd wat er op 5 december is gebeurt met de jutezakken die zo massaal zijn gedoneerd? Bekijk de video!

Lees verder...

27 november 2018 10:37

Een hoogzwangere zeug wil maar één ding: een veilig en warm nest bouwen voor haar biggetjes. In de natuur graaft ze eerst een ondiepe kuil door met haar voorpoten in de aarde te krabben en te wroeten met haar snuit. Vervolgens bedekt ze die kuil met zacht materiaal voor haar gevoelige uiers. Vaak trekt ze nog wat takken over het nest voor extra beschutting. 

Lees verder...

26 november 2018 16:58

Vorig jaar werd Varkens in Nood door de Reclame Code Commissie in het gelijk gesteld: Vlees.nl was schuldig aan het uiten van misleidende mededelingen. Vlees.nl weigert echter om de misleidende informatie te verwijderen, daarom leggen we deze zaak vandaag voor aan de rechter!

Lees verder...

Varkensinnood.nl
ANBI logo

© Copyright 2017 Varkens in Nood