Voor mij geen bio-industrie!

Voor mij geen bio-industrie!

11.53020.000

11.530

Varkens in Nood bestaat 25 jaar, maar de bio-industrie draait nog steeds op volle toeren. Dat moet stoppen! Met een oproep in kranten, op straat, op de radio en online schudden we Nederland wakker. Sluit je aan en maak de wereld duidelijk: voor mij geen bio-industrie!

De meeste mensen willen een verbod op de intensieve veehouderij. Toch blijft de uitbuiting van dieren maar voortbestaan. Hoe kan dat? Dat doen we zelf. Door goedkoop vlees en zuivel te kopen.

Samen kunnen we dit stoppen. Sluit je aan bij de groeiende beweging van mensen die het anders willen. Eet nooit meer vlees, zuivel en eieren met minder dan 3 sterren van het Beter Leven keurmerk. En kies vaker of helemaal voor plantaardig.

Dierwaardig Nederland is binnen handbereik. Kop uit het zand en schouders eronder. Doe je mee? Samen geven we de dieren een beter leven. Samen maken we een einde aan de bio-industrie.

Varkens in Nood droomt van een wereld zonder slachthuizen. Tot het zover is, strijden we voor een leven dat bij dieren past. Zonder pijn, opsluiting en verveling.

Bekijk hier de krantenadvertentie

Beluister hier de radiospot:

Deel deze campagne

Voor mij geen bio-industrie!

Ik draag niet (langer) bij aan de bio-industrie. Ik eet nooit meer vlees, zuivel en eieren met minder dan 3 sterren van het Beter Leven keurmerk. En ik kies vaker of helemaal voor plantaardig.

Vul je je telefoonnummer in? Dan kan Varkens in Nood jou telefonisch benaderen voor giftverzoeken of updates over deze campagne.
Bekijk onze privacyverklaring.

Zojuist getekend

  • Lenneke Knitel (1 maand)
  • Ben Bol (1 maand 4 weken)
  • Astrid Vink (2 maanden)
  • Arnolda Rab (2 maanden)
  • H. Veenstra (2 maanden)
Deel deze campagne