Start radiocampagne 120 misstanden

Radiocampagne 120 misstanden

Nog steeds zijn er veel mensen die denken dat misstanden onder varkens alleen in het buitenland voorkomen. Helaas is dit niet waar. In de Nederlandse varkenshouderij lijden de varkens nog altijd onder 120 misstanden, zo blijkt uit ons misstandenrapport. Vandaag start Varkens in Nood met een radiocampagne.

Varkens in Nood vindt dat de consument het recht heeft te weten wat er mis is met onze varkenshouderij en is daarom gestart met een radiocampagne op de NPO. In de spotjes roepen we de luisteraars op onze petitie vóór verandering in de varkenshouderij te tekenen. De spotjes die we op de radio uitzenden kan je hieronder beluisteren. Stemacteur Marcel Maas heeft de spotjes ingesproken.

De spotjes

Spot 1 misstand #33

Spot 2 misstand #74

Spot 3 misstand #2

Spot 4 misstand #61

Petitie voor verandering van de varkenshouderij

De vier misstanden in de radiospots zijn slechts een kleine selectie uit alle misstanden bij varkens. De Nederlandse varkens hebben te lijden onder maar liefst 120 misstanden. Ben je na het horen van deze radiospotjes er ook van overtuigd dat de varkenshouderij drastisch moet veranderen. Onderteken dan ons voorstel voor een beter leven voor onze varkens!

Deel dit artikel

Oh nee, een pop-up!

Geloof ons, wij houden er ook niet van.
Maar als zelfstandige stichting zijn we volledig afhankelijk van particuliere donaties.

Dertien miljoen varkens in de intensieve veehouderij hebben jouw hulp nodig.

Ja, ik help de varkens

Nee, bedankt (ik ben al donateur)