Een stok achter de deur van supermarkten | Varkens in Nood
Varkensvleesonitor

Al € 755 gedoneerd!

0
5.000

Ja, ik steun het uitbrengen van de maandelijkse Varkensvleesmonitor!

Het uitbrengen van de Varkensvleesmonitor kost 5.000 euro per jaar. Zonder supporters kunnen we dit belangrijke pressiemiddel niet inzetten.

Vind je het ook belangrijk dat de supermarkten worden gecontroleerd? Doe dan een donatie en maak zo de Varkensvleesmonitor medemogelijk.

iDEAL
Machtiging
Machtiging

Hierbij machtig ik Varkens in Nood om het bovenstaande bedrag van mijn bankrekening af te schrijven:

Een stok achter de deur van supermarkten

Al jaren beloven supermarkten om over te stappen van gangbaar varkensvlees naar producten met het Beter Leven keurmerk. Om te controleren of ze vooruitgang boeken, brengen wij iedere maand de Varkensvleesmonitor uit.

De Varkensvleesmonitor laat zien welke supermarkten veel of juist weinig Beter Leven keurmerk in hun assortiment hebben en of ze progressie boeken. Voor de varkens is dit enorm belangrijk, omdat het Beter Leven keurmerk hen een minder ellendig leven biedt.

Lees hier hoe de Varkensvleesmonitor tot stand komt.

Campagnenieuws

Beter Leven 1 ster

Het gaat langzaam maar zeker de goede kant op met het Beter Leven keurmerk. Albert Heijn heeft de afgelopen maand grote vooruitgang geboekt en heeft een groot deel van de vleeswaren voorzien van het Beter Leven keurmerk.

Lees verder...

Het totale aandeel varkensvlees met het Beter Leven keurmerk steeg in maart naar 50%. Albert Heijn pakte opnieuw de koppositie door een grote verbetering bij het aanbod van vleeswaren.

Lees verder...

Varkensvleesmonitor

De Varkensvleesmonitor van februari bevatte verkeerde scores voor zowel Aldi als Coop. 

Lees verder...

Varkensinnood.nl
ANBI logo

© Copyright 2016 Varkens in Nood