Een stok achter de deur van supermarkten | Varkens in Nood
Varkensvleesonitor

Al € 755 gedoneerd!

0
5.000

Ja, ik steun het uitbrengen van de maandelijkse Varkensvleesmonitor!

Het uitbrengen van de Varkensvleesmonitor kost 5.000 euro per jaar. Zonder supporters kunnen we dit belangrijke pressiemiddel niet inzetten.

Vind je het ook belangrijk dat de supermarkten worden gecontroleerd? Doe dan een donatie en maak zo de Varkensvleesmonitor medemogelijk.

iDEAL
Machtiging
Machtiging

Hierbij machtig ik Varkens in Nood om het bovenstaande bedrag van mijn bankrekening af te schrijven:

Een stok achter de deur van supermarkten

Al jaren beloven supermarkten om over te stappen van gangbaar varkensvlees naar producten met het Beter Leven keurmerk. Om te controleren of ze vooruitgang boeken, brengen wij iedere maand de Varkensvleesmonitor uit.

De Varkensvleesmonitor laat zien welke supermarkten veel of juist weinig Beter Leven keurmerk in hun assortiment hebben en of ze progressie boeken. Voor de varkens is dit enorm belangrijk, omdat het Beter Leven keurmerk hen een minder ellendig leven biedt.

Lees hier hoe de Varkensvleesmonitor tot stand komt.

Campagnenieuws

Hoogvliet is hekkensluiter af en heeft de belofte vóór 30 juni 2017 te zijn overgestapt op varkensvlees met Beter Leven keurmerk waargemaakt. In juni steeg bij deze keten het aanbod Beter Leven varkensvlees met 22%.

Lees verder...

ALDI maakt een belangrijk deel van de beloftes van begin 2016 waar en heeft nu het hoogste percentage Beter Leven keurmerk bij het verse varkensvlees. Dat bedraagt 90%.

Lees verder...

Bij Jumbo en Plus lag in april respectievelijk 11 en 12 procent meer varkensvlees met Beter Leven keurmerk in de schappen. Het gemiddelde percentage Beter Leven Keurmerk gemeten over alle supermarkten is nu 54%.

Lees verder...

Varkensinnood.nl
ANBI logo

© Copyright 2017 Varkens in Nood