Een stok achter de deur van supermarkten | Varkens in Nood
Varkensvleesonitor

Al € 755 gedoneerd!

0
5.000

Ja, ik steun het uitbrengen van de maandelijkse Varkensvleesmonitor!

Het uitbrengen van de Varkensvleesmonitor kost 5.000 euro per jaar. Zonder supporters kunnen we dit belangrijke pressiemiddel niet inzetten.

Vind je het ook belangrijk dat de supermarkten worden gecontroleerd? Doe dan een donatie en maak zo de Varkensvleesmonitor medemogelijk.

iDEAL
Machtiging
Machtiging

Hierbij machtig ik Varkens in Nood om het bovenstaande bedrag van mijn bankrekening af te schrijven:

Een stok achter de deur van supermarkten

Al jaren beloven supermarkten om over te stappen van gangbaar varkensvlees naar producten met het Beter Leven keurmerk. Om te controleren of ze vooruitgang boeken, brengen wij iedere maand de Varkensvleesmonitor uit.

De Varkensvleesmonitor laat zien welke supermarkten veel of juist weinig Beter Leven keurmerk in hun assortiment hebben en of ze progressie boeken. Voor de varkens is dit enorm belangrijk, omdat het Beter Leven keurmerk hen een minder ellendig leven biedt.

Lees hier hoe de Varkensvleesmonitor tot stand komt.

Campagnenieuws

Varkensvleesmonitor

De Varkensvleesmonitor van februari bevatte verkeerde scores voor zowel Aldi als Coop. 

Lees verder...

Het aandeel varkensvlees met het Beter Leven keurmerk steeg in februari bij Dirk met 16%. Dirk haalde hiermee Jumbo en Albert Heijn in.

Lees verder...

Varkensstal

Lidl is na een maand weer terug aan kop in de Varkensvleesmonitor! De prijsvechter heeft in januari 2017 met 67% het meeste varkensvlees met het Beter Leven keurmerk in de schappen liggen.

Lees verder...

Varkensinnood.nl
ANBI logo

© Copyright 2016 Varkens in Nood