Weekend van het Varken 2021

Weekend van het Varken 2021

Kom op zaterdag 11 september naar het Weekend van het Varken voor een ontmoeting met dit bijzondere dier!

Op zaterdag 11 september openen tien vijfsterren-varkensboeren de deuren en vertellen ze je alles over hun varkens. Hoe zoeken varkens naar eten, waarom nemen ze graag een modderbad en wat betekenen de verschillende knorretjes?

Voor kinderen is er een varkensquiz met een heus diploma. Voor kinderen én volwassenen is er een fotowedstrijd. Stuur je mooiste varkensfoto van het Weekend van het Varken voor 20 september naar info@varkensinnood.nl en maak kans op een drinkfles met jouw foto erop!

Wanneer: zaterdag 11 september, van 13.00 tot 16.00 uur (let op: bij De Herkomst in Amsterdam is het op zondag 12 september)
Waar: bij tien vijfsterren-varkensboeren verspreid door Nederland (kijk op de kaart hieronder voor de dichtstbijzijnde deelnemende boer)

Ben je onlangs in Estland, Letland, Litouwen, Polen, Slowakije, Hongarije, Roemenië, Bulgarije, Duitsland of op Sardinië geweest? Kom dan niet naar het Weekend van het Varken. Je zou de varkens dan kunnen besmetten met Afrikaanse varkenspest. Dit virus is niet gevaarlijk voor mensen, maar wel levensgevaarlijk voor varkens. Om diezelfde reden mogen de varkens niet gevoerd worden met zelf meegebracht eten.

Deel deze campagne
Deel deze campagne