Vriendinnengroep verbijsterd over The Impossible Burger

21 september 2017
The Impossible Burger

Een groep Nederlandse vriendinnen heeft in de VS The Impossible Burger gegeten. Ze waren verbijsterd over de hoge kwaliteit van de burger. Het is wachten tot deze vegaburger naar Nederland komt.

Alleen in de VS

Bill Gates is niet achterlijk en heeft daarom bijna 100 miljoen geïnvesteerd in een vegaburger. Die wordt nu in groten getale in de VS verkocht. Deze (vleesetende) meiden hebben hem geproefd toen ze op reis in New York waren. Ze vonden het fantastisch! De burger is vooralsnog alleen in VS te verkrijgen.

Zwanenberg en Unilever

Al eerder berichtten wij over de vegarevolutie onder de kop: “Wordt dit het einde van varkens in nood?“ Ondertussen beginnen namelijk ook Nederlandse bedrijven te investeren in vleesvervangers. Zwanenberg, bekend van Kips leverworst (met resistente bacteriën), liet onlangs weten dat het flink gaat investeren in vleesvervangers. En eerder bracht Unilever al naar buiten dat het werkt aan een plantaardige biefstuk

Politici slapen rustig door

Een meerderheid in de politiek, de Nederlandse vee-industrie en hun belangenbehartigers suffen ondertussen rustig door, onderwijl nog talloze slachtoffers onder de dieren makend.

Deel dit artikel

Oh nee, een pop-up!

Geloof ons, wij houden er ook niet van.
Maar als zelfstandige stichting zijn we volledig afhankelijk van particuliere donaties.

Dertien miljoen varkens in de intensieve veehouderij hebben jouw hulp nodig.

Ja, ik help de varkens

Nee, bedankt (ik ben al donateur)