Eerste House of Animal Awards

15 september 2017
House of Animal Awards

Op 4 oktober 2017 organiseert House of Animals voor het eerst de House of Animals Awards. Een groots gala in de A’DAM Toren, waar Awards worden uitgereikt aan mediaproducties die aandacht besteden aan dieren en dierenwelzijn.

De media spelen een belangrijke rol in het onder de aandacht brengen van dierenwelzijn. House of Animals wil mensen die werkzaam zijn in de mediabranche stimuleren en vooral ook belonen voor het feit dat zij dierenwelzijnsonderwerpen in hun producties verwerken. Het heeft een enorm effect op het bewustzijn van de kijkers. Oprichter van House of Animals, Karen Soeters: “In plaats van de eeuwige strijd van dierenwelzijnsorganisaties om hun onderwerpen op de agenda te krijgen bij de media, geeft het belonen van alle keren dat media dierenwelzijn onder de aandacht brengen een enorm positieve draai aan het geheel.”

De Awards zijn verdeeld over verschillende categorieën (TV, Film, Radio, Print, Web en Divers) en zullen worden uitgereikt door bekende dierenliefhebbers als Bridget Maasland, Miryanna van Reeden, Loretta Schrijver en Georgina Verbaan. Daarnaast zijn er optredens van onder andere Wannabeastar, Jennifer Ewbank en Brigitte Nijman. Het belooft een waar spektakel te worden!  

House of animals awards

Deel dit artikel

Oh nee, een pop-up!

Geloof ons, wij houden er ook niet van.
Maar als zelfstandige stichting zijn we volledig afhankelijk van particuliere donaties.

Dertien miljoen varkens in de intensieve veehouderij hebben ook jouw hulp nodig.

Ja, ik help de varkens

Nee, bedankt (ik ben al donateur)